fbpx
WIJ ZIJN RHGEAR
Wij zijn de nieuwe generatie in Custom Sportswear
WIJ MAKEN CUSTOM SPORTSWEAR bereikbaar voor Kampioen & Recreant!

Een nieuwe naam en een nieuwe beweging, maar zeker geen onbekende in de wereld van het Custom Sportswear. De medewerkers van RHgear hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van functionele sportkleding voor wielersport, atletiek, schaatsen en triathlon. Ontwikkeld vanuit eigen ervaring in samenspraak met de meest ervaren producenten uit de markt.

JIJ BENT BELANGRIJK
Bij de ontwikkeling van al onze producten staat één iemand centraal: JIJ. Zo hebben wij verschillende kledinglijnen gespecificeerd op jouw wensen als sporter. Van budget tot performance, wij maken de kleding voor jou!

Duidelijke afspraken

Weet wat je kan verwachten. Met een helder proces, duidelijke afspraken en updates weet je precies waar je staat.

lage Minimum aantallen

Een eigen design moet beschikbaar zijn voor iedereen. Daarom kan je bij RHgear al een bestelling doen vanaf 5 stuks per artikel.

Verschillende pasvormen

Verschillende sportieve doelen vragen verschillende wensen aan de kleding. Daarom hanteren wij 3 verschillende kledinglijnen per sport.

Ontstaan vanuit een passie voor sport & design.

Als sporters weten we wat ons drijft. Het stellen van scherpe doelen, het genieten van het buiten zijn en de euforie van de eindstreep. RH is opgezet voor de sporters met passie. Sporters die zichzelf willen verbeteren of juist weer nieuwe avonturen willen aangaan. Sporten is spelen, maar wel spelen met een doel. RHgear heeft daarom niet voor niets het slogan: “Play hard, Race Hard!” Wij zijn de nieuwe generatie sportkleding, ontwikkeld voor jou!